Tuincentrum Werkhoven

Wie zijn wij

Tuincentrum werkhoven is een echt familiebedrijf waar klantvriendelijkheid en servicegericht werken voorop staan. De kwaliteit van onze producten en de aandacht voor de klant staan bij ons centraal. Mist u bij grote ketens het persoonlijke karakter? Bij ons krijgt u een persoonlijk advies en een heerlijk ontspannen sfeer om te winkelen.

De voordelen van winkelen op ons tuincentrum op een rij:

  • Persoonlijk advies
  • Ontspannen winkelen in inspirerende omgeving
  • U kunt de planten ruiken, zien en voelen
  • Zeer uitgebreid assortiment

Ons assortiment

Een zeer breed assortiment vindt u bij ons; van xl bomen tot perkplanten, van sierbestrating tot tuinhout. Door de combinatie met ons hoveniersbedrijf kunnen wij u werkelijk alles bieden op tuingebied. Wij onderscheiden ons met een gevarieerd assortiment die wij persoonlijk uitzoeken en selecteren bij diverse kwekers in Toscane.
Al onze producten kunt u op ons tuincentrum ruiken, zien en voelen.

Wij hebben een eigen online winkel die u kunt vinden op www.tuinhout-utrecht.nl. Hier kunt u onder andere tuinhout, sierbestrating en complete tuinoverkappingen bestellen. Wij bieden u scherpe aanbiedingen en een uitgebreid assortiment.

Bestel zorgeloos in onze webshop en binnen een week zijn uw producten thuisbezorgd!

actie foto

Aanbiedingen

Als exclusieve dealer van Hillhout en Woodvision in de regio Utrecht doen wij er alles aan om u optimaal te laten genieten van het buitenleven. In de actiefolder staan uiteenlopende producten om u te inspireren en om te innoveren. Alles om te genieten van het buitenleven.

Bent u van plan een terras, oprit of borderranden aan te leggen? Excluton en MBI beton bieden actuele scherpe prijzen in de actiefolder. Op ons tuincentrum is een nog breder aanbod tentoongesteld, kom gerust langs om deze te bekijken.

waar vind u ons

Waar vindt u ons?

Tuincentrum Werkhoven is landelijk gelegen onder de rook van Utrecht.

U vindt ons op de Achterdijk 62 te Werkhoven.

Tuincentrum Werkhoven

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:30
Zaterdag: 08:00 – 17:00
Zondag: gesloten