Korting op Betontegels in de maand juni

Soft comfort Misto

Speciale actie!

Droomt u ook van een mooi nieuw terras? In de maand juni hebben we een speciale aanbieding op de betontegels 60Plus Soft Comfort & de Terrastegel+ van Excluton. We zijn verheugd om een korting van 20% aan te bieden op het formaat 60x60x4 van deze series. De tegels zijn beschikbaar in meerdere kleur nuances en staan in display in onze showtuin, maar kunnen ook eenvoudig via onze webshop besteld worden.

60Plus Soft Comfort  Terrastegel+
Giallo  Dark Grey
Grezzo  Grezzo
Grigio  Grijs/zwart
Grijs/zwart  Lucca
Ivory  Marrone
Misto  Nero
Nero  Omber
Violetto  Summer

 

Wilt u het laten aanleggen?
Tuincentrum Werkhoven  is opgericht in 1970 als hoveniersbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 20 medewerkers. Onze hoveniersafdeling bestaat uit verschillende ploegen met elk hun eigen specialisme. Bestaande uit stratenmakers, hoveniers, timmerlieden en elektriciens. Hierdoor kunnen wij de aanleg van een tuin als compleet pakket aanbieden. Daarnaast is er een drietal ontwerpers werkzaam die geheel vrijblijvend een gratis ontwerp kunnen maken, met bijbehorende offerte.

Bezoek Tuincentrum Werkhoven 
Als u graag uw tuin wilt inrichten kunt u bij ons uit een groot assortiment bodembedekkers en grassoorten vergelijken. Ook bieden wij een groot assortiment aan andere houtmaterialen, sierbestrating en tuinartikelen in onze showroom en tuincentrum aan. U kunt deskundig advies verwachten over de verschillende soorten materialen, formaten maar ook de manier van verwerken.